Smartlog v3 » MonkeyClaus » 5-stjernet børnefødselsdag
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

5-stjernet børnefødselsdag

12. Feb 2007 06:54, Claus

Vi var til børnefødselsdag i går aftes. Isabella blev 2 år. Hendes far er østriger og moderen kineser. Vi holdt selv rigtig dansk børnefødselsdag med kagemand, hjembragte boller osv. for Sabrina i november. Men de havde altså valgt den lette løsning og havde inviteret alle til aftensmad på et af byens 5-stjernede hoteller (Kempinski). Det er det eneste af hotellerne der har en afdeling med legetøj til børnene - legehus, rutsjebane, små gynger osv.

                  Fin borddækning

Maden var ikke særlig god (buffet). Den var rigtig god da de åbnede for et par år siden, men den er ikke meget værd mere. Det eneste der er godt er legeafdelingen og deres hjemmebryggede (tysk) øl. Så det blev til meget øl i går aftes og mindre mad. Børnene de hyggede sig gevaldigt, og det er jo hovedsagen. Men jeg må sige - godt nok var vi til børnefødselsdag på et 5-stjernet hotel, men jeg ville nu hellere have været til et rigtigt hjemme party på børnenes præmisser - gerne med lidt godt østrigsk bagværk - uhm!

 Isabella     Isabella

 Sabrina    Sabrina

Kommentarer

 1. Eksperten
  15. Jul 2009 16:45
  1

  Skal i en anden gang finde inspiration til en børnefødselsdag, hvad enten det er børnelege, gratis arrangementer, familierejser, hvor i finder en ballonklovn, ansigtsmaler, hoppeborg eller andet så kig forbi på www.barnetsfest.dk og www.barnetsfest.dk/boernefoedselsdag

 2. Børnefødselsdag er skønt
  12. Jun 2010 23:07
  2

  Der er så stor forskel på hvor i verdenen man holder fødselsdag. Vi har rejst en del og boet flere forskellige steder og alle steder gør man det forskelligt og har forskellige traditioner - så sjovt at læse indlæg.

 3. Børnefødselsdag
  12. Jun 2010 23:08
  3

  Hvornår kommer der flere billeder og mere fra Kina? Det er jo ret sjovt at læse om de forskelligeheder der findes. Håber i får tid til mere

 4. Polterabend
  31. May 2012 22:29
  4

  Hvis I har brug for at finde inspiration til jeres børnefødselsdag en anden gang, kan I også tage et kik på: http://polterabendevent.dk Her er både events til polterabends, børnefødselsdag, og andre fester.

 5. Beats By Dre
  30. Oct 2012 12:08
  5

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

  Du skal have en fantastisk <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre</a>, såsom en håndtaske, når <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">DK Beats By Dre</a> bevæger dig. Tendens til ikke at sætte spørgsmålstegn ved du kan altid finde en Lv damer håndtaske, der bidrager i dit look og stil. Du vil være i stand til at vælge et antal Luksus beats by dre på typer af punge, såsom <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Monster Beats</a> og også skoletasker. Når du skal bruge en med hensyn til at udføre eller måske foretagende, paraferet eller monogram gruppe af <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre Danmark</a> måske passer en person godt.

 6. Beats By Dre
  2. Nov 2012 07:26
  6

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 7. Beats By Dre
  28. Nov 2012 06:50
  7

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info/
  http://www.dk-beats.info/

 8. Beats By Dre
  28. Nov 2012 10:55
  8

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

 9. Beats By Dre
  29. Nov 2012 07:15
  9

  Choose your favorite beats - Beats By Dre. And you can go to http://www.beatshovedtelefoner-dk.info/ store and

  purchase them!

 10. burberry sale
  11. Jan 2013 09:21
  10

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.burberrybagsaleoutlet.co.uk/
  http://www.theburberry-uk.co.uk/

 11. Dre Beats
  22. Jan 2013 09:07
  11

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.uk-cheapdrdrebeatsheadphones.info/ store, http://www.thedrebeatsuk.info/ and purchase them!

 12. børnefødselsdag
  22. Feb 2013 19:38
  12

  Hvis I har brug for inspiration til jeres børnefødselsdag kan I tage et kik på Børnefødselsdag info siden, hvor man finder mange sjove børnefødselsdag aktiviteter :-)

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv