Smartlog v3 » MonkeyClaus » Countdown - 14 to go
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

Countdown - 14 to go

16. Jan 2008 02:43, Claus

Så er der 14 dage til vi skal hjem - uha hvor jeg glæder mig. Jo tættere vi kommer på afrejsen jeg mere jeg glæder mig. Konen er da også glad, men er selvfølgelig også ked af at skulle afsted herfra.

Det er jo her hendes familie er og så bliver livet i Danmark jo heller ikke så let som her i Dalian. Her har hun jo fri hver dag og kan gøre hvad hun næsten vil - som nu i går hvor hun brugte det meste af dagen på hendes nye hobby - te. Der blev handlet og drukket i går igen. Der kommer jo lidt andre kager på bordet når vi kommer hjem - mindre penge at bruge og mindre fritid - nu skal hun jo i skole og med tiden også ud på arbejdsmarkedet. Men på den anden side glæder hun sig også til at få noget at rive i. Det har endtil nu ikke kunnet betale sig at arbejde - hendes forventede indtægt var jo nærmest 2- 4% af min løn - altså ikke noget der kan ses på bundlinien - i Danmark kan det jo ses.

Hun er dog glad - endelig i går gik papirerne igennem som hun i noget tid har kæmpet med myndigheder om - så nu kan hun med god samvittighed tage afsted - alt er i orden.

Kommentarer

 1. Christina
  17. Jan 2008 11:34
  1

  Kære Claus

  Jeg må indrømme jeg ikke har været den flittigste skribent på din blog. Men jeg har nysgerrigt læst med. Du har jo en lidt anden vinkel på et liv i Kina end jeg.

  Nu skal I snart til Danmark hele familien og jeg vil bare ønske jer en god tur og en blød landing. Måske især til din kone, men velsagtens jer alle tre. Jeg håber du bliver ved med at skrive, også fra det kolde nord.

 2. Claus
  18. Jan 2008 01:56
  2

  Vi siger da mange tak. Og bare fordi man kikker med behøver man jo ikke skrive også - selvom kommentarer altid er velkomne. Jeg læser mange blogge (din inklusive) - men det er ikke alle jeg kommenterer på - der er mange jeg aldrig har kommenteret på - ikke at jeg gerne ville - men der har ikke været emner jeg mente jeg ville kommentere eller der var allerde nogen der havde sagt hvad jeg ville have sagt.
  Jeg har også lagt mærke til at der er mange der kikker med her uden at lægge en kommentar - jeg kan ovre på Chart.dk se at jeg har næsten 150 besøgende om dagen
  Og ja - jeg har en lidt anden vinkel på livet her i Kina - vi er jo i vidt forskellige situationer og så alligvel lidt det samme - vi er begge danske i et andet land - blot er jeg mere en del af landet end i nok bliver - Shanghai er meget mere internationalt og desuden har jeg jo giftet mig ind i den kinesiske kultur.

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv