Smartlog v3 » MonkeyClaus » Det er utroligt
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

Det er utroligt

12. Jan 2008 02:21, Claus

Det er utroligt at det kunne ske. Tænk sig - er jeg ved at blive gammel og eller er det for meget whiskey der har gjort det?

Jeg har jo igennem noget tid haft et projekt med at ryde op - ryde op i mit barskab - vi skal jo snart afsted herfra. Og inderst i skabet stod den der beholder til min gode Glenlivet som jeg for længe har udryddet - jeg har bare beholdt den som et godt minde - det troede jeg da. Konene blev godt nok ved med at snakke om den der fulde flaske jeg havde - nej - jeg har ingen fulde flasker - kun næsten tomme - jeg var meget påståelig og meget skråsikker. Men til sidst så jeg efter - hey - det var ikke beholderen til min Glenlivet - det var en uåbnet double wooded 12 års Balvenie whiskey - uha hvor jeg blev glad - den havde jeg da glemt alt om. Det er en rigtigt hammer god whiskey - dejlig rund og stærk -  en af de aller bedste fra skotland (efter min mening). Den bliver nu ikke åbnet - den bliver pakket ned med vores flyttegods og bliver sendt til Danmark - jeg glæder mig allerede til at åbne den og sidde foran brændeovnen i sommerhuset og nyde den - eller side på terrassen i mit sommerhus en sen kold aften og få varmen med den - uha hvor det lyder for godt - kan næsten ikke vente.

fra balvenie.com

Kommentarer

 1. Ella
  12. Jan 2008 12:08
  1

  Sikke en dejlig overraskelse, Claus - jeg holder også meget af whiskey :-)

 2. Claus
  13. Jan 2008 14:27
  2

  Hvor heldig kan man være - men hvor uheldigt på samme tid - tænk de aftener jeg har kunnet sidde og nyde den og ikke fik den - men bare noget andet!? Men noget af det bedste i verden er jo forventningens glæde og den har jeg jo så nogle måneder nu nu mens jeg venter på den kommer til Dk ogh mens jeg er ude og sejle - min tid ude og sejle er helt tørlagt - nul alkohol politik!

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv

Relaterede