Smartlog v3 » MonkeyClaus » Enden nærmer sig
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

Enden nærmer sig

9. Jan 2008 07:06, Claus

 Så nærmer enden sig - de kommer om 11 dage og pakker vores ting ned så de kan sendes til DK. Der står 30/1 på vores flybilletter og Sabrina har børnehave plads fra 1/2 - vi venter dog til til 4/2 da de har fastelavnsfest fredag d. 1/2. Og bedst af det hele er at vi har fundet ud af at de har madordning i børnehaven - fedt. Min Mor har skaffet en flyverdragt til Sabrina og vi skal bare have købt nogle gode støvler til hende når vi kommer hjem - det kan vi ikke få her i Dalian - her bliver børnene indenfor når det regner og sneer (som i dag).

Jeg har styr på de fleste detaljer og nu venter vi bare - Denmark - here we come. Føj hvor jeg glæder mig - også selv om det bliver en kort fornøjelse for mig. Lige nu ser det ud til at jeg får små 14 dage i DK - så er det afsted i op til 3 måneder på de 7 verdenshave (uden familie). 

farver

Kommentarer

 1. Kriss
  9. Jan 2008 08:44
  1

  Er altså ret imponeret over at fruen synes det er ok du rejser - og så, SÅ kort efter jeres ankomst. Går ikke ud fra hun kan ét ord dansk?... skal I bo hos dine forældre eller - ellers bliver hun da noget ensom! - Men hatten af for hende, og håber da du fortsætter skriverierne fr ade 7 verdenshave:o)

 2. Claus
  9. Jan 2008 09:16
  2

  Nu er konen ikke helt ubekendt med Danmark og kan forstå en lille smule - vi boede næsten 5 måneder i DK i 2004 hvor hun gik på sprog skole.

  Og naturligvis flytter vi ind hos mine forældre ved hjemkomsten - de har rigeligt med plads i overskud alligevel - vi får mit og min søsters gamle værelse. Det er en ren Win-Win situation. De glade forventningsfulde bedsteforældre får deres barnebarn smidt lige ind i dagligdagen - hver gang jeg nævner over for Sabrina at nu skal vi snart til Danmark bliver hun glad - ved nemlig godt at hun skal hjem og bo sammen med Farfar - uha hvor det er godt. Og samtidigt er der styr på det hele og mine forældre kan træde til med hjælp - min søster er også af den hjælpsomme type - så det går nu nok. Og som rosinen i pølseenden bor mine forældre 200m ad stille villavej fra børnehaven hvor Sabrina skal begynde - fedt! Vi vil så når jeg engang kommer hjem igen søge efter noget at bo i - det kan da også være at d bliver så glade for det at de bliver en periode mere og vi venter med at finde noget til efteråret - nu må vi se.

  Og jeg forventer da at fortsætte fra de 7 verdenshave med min blogning - det bliver dog sikkert noget envejs - vi kan ikke bare gå online derude endnu - det er på vej - men ikke kommet endnu. Men e-mail er frit og jeg kan maile til min Far/en anden og få ham til at sætte det i bloggen for mig - og når jeg er i DK får den naturligvis hele armen. Det bliver lidt andre ting at skrive om - men sikkert meget - er sikker på at DK nok skal irritere mig.

 3. Thomas Siefert
  9. Jan 2008 18:03
  3

  Som manden sagde da han hældte fernis ned af ryggen: "Det lakker mod enden".

  Hvis du skifter over til blogspot kan du poste til din blog direkte via email.

 4. Claus
  10. Jan 2008 03:46
  4

  OK - kan man direkte via e-mail derovre - kunne være jeg lige skulle se om min gamle profil stadig eksisterer - lavede også en monkeyclaus derovre for længe - længe siden - det kunne jo gøre det lidt enklere. Tak for den

 5. Claus
  10. Jan 2008 07:37
  5

  Har faktisk været ovre og se efter og sågar prøve det - det virker. Kan være jeg skal overveje at bruge den mens jeg er på verdenshavene - er ellers ret glad for smartlog - ville dog gernelege lidt med farverne og baggrunden - men jeg tør IKKE - html er farligt - har prøvet at pille lidt for meget i starten - det kom der ikke noget godt ud af. Er dog vil med Benny og Hans aftenkaffes sorte baggrund og har da også lavet min om ovre på www.monkeyclaus.blogspot.com - bare for at prøve

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv

Relaterede