Smartlog v3 » MonkeyClaus » Gulerod
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

Gulerod

14. Jan 2008 08:23, Claus

Hvad gør man ved en person der er lidt negativt stemt over for noget - man stiller en gulerod for ham. Som nu i går - Svigerfar ville gerne spille Mahjong - ikke at jeg har noget imod at de spiller - men de lukker sig helt ude fra resten af verden og så sidder vi bare der - os der ikke spille - men de havde regnet den ud - se - en øl mere til dig - den var allerede åbnet og så mente de den var klar. Jeg havde da heller ikke noget mod at de hygger sig - det er nu en gang en af de aller bedste måder at hygge sig på i Kina: at spille mahjong sammen - de går vildt meget op i det - og naturligvis skal der spilles om penge - ellers er det IKKE sjovt. En af de andre måder de hygger sig på er at drikke te - mere om det en anden dag.

Der spilles

De er dybt optagne af spillet og ser ikke os andre

Konen er meget optaget  Min bestikkelse

Se hvor optaget konen er og så et foto af min "gulerod"

Kommentarer

 1. Peter
  14. Jan 2008 10:13
  1

  Samme blik min kone får når hun ser serier (kinesiske altså). Hun kan snildt tage 12 timer i træk uden store pauser. Underligt, men omvendt er jeg selv i stand til at gøre det samme når vi snakker computerspil :-)

  De der solsikkefrø hader jeg dog. Kineserne spiser dem konstant og ikke alene larmer de og sviner (fordi man bare smider dem på gulvet og fejer op bagefter). Det er ren kinesisk vandtortur at høre på det *knæk* *knæk*.

  Værst af alt er dog at de ødelægger deres tænder af samme grund. De fleste kinesere jeg har mødt i min kones hjemby har halvstore hakker i fortænderne af at åbne dem. Ikke specielt pænt.

  Jeg har bedt min kone om at holde forbruget nede på et minimum, og hun er faktisk enig. Hun elsker nu alligevel at spise dem ind i mellem (som en slags terapi, mere end for smagens skyld tror jeg). Også selvom hun er enig i at tænderne bliver ødelagt og at hun ikke har lyst til at ødelægge sine.

 2. Claus
  14. Jan 2008 10:25
  2

  Det er da meget afslappende at få sig lidt solsikkefrø ind i mellem - og som du siger næsten terapi - jeg vænnet mig til det - og konen overdriver ikke - men ind i mellem i perioder får vi mange.

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv

Relaterede