Smartlog v3 » MonkeyClaus » Med tog og flyver
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

Med tog og flyver

23. Jan 2008 05:32, Claus

Den gik bare derudad igår - først tog vi toget og så skulle vi have været med flyveren - men den gik i stykker - og så var der ingen vej uden om - vi måtte tage toget en stor del af vejen imod Danmark. Heldigvis fik de senere lavet flyveren og vi kunne fortsætte med den. Og så for at det ikke skulle være løgn - mens vi var i Kina endnu ringede det på døren og ind trådte Farfar - lidt efter kom Farmor også - jeg troede ellers de var hjemme i Danmark og ventede på os - men nej - Sabrina havde ringet efter dem - hun ringede også til dem da flyveren gik i stykker. Det var nok derfor de kom - for at hente os, så vi kunne komme trygt hjem. Hun er helt på det rene med hvor HJEM er - det er i Danmark - det har hun fortalt mig adskillige gange på det seneste.

Som det ses havde vi travlt i aftes - Sabrinas stole blev stillet op på rad og række (futtog og flyver - der blev sagt mange gange fuuut -fuuut i aftes og stolene hoppede op og ned) - faktisk kneb det til sidst - der skulle jo være plads til mange: Sabrina, Mor, Far, Farfar, Farmor og til sidst kom der også nogle andre der skulle med. Først skulle hun føre toget, så blev det Mor og da Farfar kom blev han togfører - jeg blev det aldrig - men jeg fik da lov til at klippe den lille togførers negle. Og om en uge skal vi rigtigt afsted til Danmark.

en bil

Jeg fik ikke lige taget et foto af "tog og flyver" i aftes - så lige her et foto af en god revolutionær bils kølerfigur - en bil der er lavet i Kina - måske flot, men ikke særlig praktisk for de fodgængere der måtte blive spiddet.

Kommentarer

 1. Kim
  25. Jan 2008 13:54
  1

  Det er jo så moderne med kølerfigurer i Kina - hvad enten bilen er født med det eller ej, så kan man jo altid klister en på. Sikket et eller andet med at der er prestige i en kølerfigur - det er det jo også hvis det er en forkromet jaguar eller en stjerne. Det ser dog en smule kikset ud når selv helt små biler køre rundt med en billig kølerfigur.

 2. Claus
  28. Jan 2008 01:18
  2

  Ja - men den her er faktsik født med den - det er godt nok også en lidt ældre model som ikke laves mere - men det er da ikke mere end 10 år siden de lavede dem

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv