Smartlog v3 » MonkeyClaus » Off-line
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

Off-line

11. Jan 2008 08:52, Claus

Som en opfølgning til mit forige indlæg - tænk lige følgende tanke igennem - at være off-line i op til 3 måneder af gangen - dvs. ikke at have mulighed for at surfe rundt på det store dejlige stygge internet dagligt, læse nyhederne, læse sine daglige blogge, få nogle sjove indput, se gode foto,  læs nogle sørgelige historier og ikke at forglemme side 9 (faktisk glemmer jeg tit at se forbi den - kommer måske forbi en gang om ugen).

Det er den fremtid jeg kan se forude - det bliver da godt nok noget af en kold tyrker - selv ikke den hengangne kontorchef kunne få en mere effektiv kold tyrker. Og når man så efter 2- 3 måneder lige pludselig bliver on-line igen - bliver det en alt for uoverskuelig opgave at samle op på de forgangne måneder - så jeg kommer til at leve en on/off tilværesle med huller i min viden. Det er nok også en af grundene til at mange unge ikke vil ud og sejle og at rederne er begyndt at tænke på at invistere i internet ombord på skibene.

ked

Kommentarer

 1. Kriss
  11. Jan 2008 09:36
  1

  Har du set at kontorchefen var nomineret til Blogprisen:) det har han vel ikke en gang selv! - synes jeg er ganske imponerende med den korte karriere han egentlig havde.
  Men vi andre kommer jo til at savne at læse med, det tænker du vist slet ikke på:o)

 2. Claus
  11. Jan 2008 09:46
  2

  Jeg har som du måske ikke har set i indlægget nedenunder at det faktisk er min mening at forblive ved med at levere varen - blot kan jeg ikke selv være med hos jer andre.
  Og ja - det var et dejligt sted han havde derovre - men der kom også mange kommentarer og det har sikkert været for meget - når han også skulle passe undervisningen og brugte mere tid end nomeret og var musikker og .....

 3. Kriss
  11. Jan 2008 09:52
  3

  Joo - det har jeg da, men "kommunikationen" kommer jo til at mangle - men det bliver da helt sikkert spændende at følge med i hvad du oplever på verdens haveneo)

 4. Peter
  11. Jan 2008 11:12
  4

  Du kunne da evt. se om du kunne lokke folk til at sende en email i HTML eller nogle C/p ind i Word af deres sidste griflerier. Jeg skal da gerne, og er ikke i tvivl om at Kim gerne gør det samme. Så kan du da læse LIDt af hvad der foregår i blogland mens du er afskåret :.-)

 5. Claus
  11. Jan 2008 11:47
  5

  Det er naturligvis en mulighed - jeg har også lagt mærke til at man faktisk nogle steder kan abonnere på indlæg via e-mail - har tænkt på om jeg skal tilmelde mig - problemet er at de fra rederens side har visse størrelses (læs: det koster dem penge) begrænsninger og før i tiden var det ikke muligt at få vedhæftninger - ved ikke om det er muligt nu - jeg har ikke været afsted i over 9 år nu og har kun fuldt med fra side linien - tror faktsik jeg vil stille et par spørgsmål - vi har 2 besætninger i byen for tiden - så de må da kunne svare mig (de er godt nok indere og burmesere - men de er under samme forhold som jeg komme ud under - næsten).

 6. Peter
  11. Jan 2008 11:56
  6

  Et par andre bloggere jeg har fulgt har sejlet som hvalspottere (miljø-dimser) ved Amerika, og de havde begge adgang til emails (uden begrænsning så vidt jeg ved), og den ene omtalte også frit internet på 3 computere. Det kunne godt tyde på at der er sket småting siden du var ude at sejle sidst. Jeg har blandt andet hørt at man nu bruger motorer og ikke sejl, og at slaver der padler er blevet afskaffet ;-)

 7. Claus
  11. Jan 2008 13:03
  7

  Ha - ha. Det har også meget at gør med hjem man sejler for. Og de der miljø freaks har brug for at gå på nettet med deres ting - man kan bruge to metoder - man kan bruge flyselskabernes ne eller sattelit - men det koster stadigt kassen og det er de danske redere desværre ikke så glade for. Men rent praktisk er det muligt - bare dyrt.

 8. Benny
  11. Jan 2008 18:03
  8

  Hvornår er det du skal på havet?

 9. Claus
  12. Jan 2008 01:56
  9

  Lige nu ser det ud til at det bliver omkring midt i februar jeg skal på havet - lige til at "nyde" de gode vinterstorme.

 10. Benny
  15. Jan 2008 02:22
  10

  Håber du kan blogge derudefra... 2008... det må kunne lade sig gøre!

 11. Claus
  15. Jan 2008 02:54
  11

  Jeg er ved at have styr på det nu - har leget lidt med monkeyclaus.blogspot.com de sidste par dage og har stadigt ikke besluttet mig for design - gik først efter dit layout Benny - men pga protester over den sorte farve er jeg gået fra den i gen - nu er den bare i hvid. Problemet er at jeg skriver meget og jeg synes indlæggene bliver for "lange" med den template jeg har valgt - som din - bare i hvid - jeg har det jo med at skrive for meget - så jeg vil prøve at lege lidt mere og når jeg har besluttet mig - og det er tid til at sejle - flytter jeg derover - i al fald mens jeg sejler - når jeg kommer hjem ser jeg hvad jeg gør. Det gøde ved Blogger er netop at jeg kan poste indlæg via e-mail og modtage kommentarer via e-mail - blot kan jeg ikke selv kommenterer via e-mail - og e-mail har jeg adgang til.

 12. Peter
  15. Jan 2008 08:06
  12

  Hvis du har nogle "panikbilleder" du skal have postet undervejs, så mail dem til mig, så smider jeg dem på min server/host, og sender et link retur til dig. Der kan de i hvertfald ligge et pænt stykke tid uden problemer :-)

 13. Claus
  15. Jan 2008 09:04
  13

  Billeder er nærmest det største problem - har undesøgt det og det ser ud til at vi stadigt ikke må vedhæfte til vores mail når vi er ude og sejle (og heller ikke modtage vedhæftninger) - så alt hvad jeg kan gøre er at maile indlæg hjem og så gemme foto til jeg kommer hjem og så offentliggøre en masse på en gang. Alternativt vil være hvis jeg en enkelt gang får tid til at gå i land et sted og opsøger en internetbar - så kan jeg lægge foto ud. Men normalt har vi ret travlt under land og jeg får sikkert ikke så meget tid til landgang - det kommer lidt an på hvilken rute man sejler.

  Men jeg er ved at have styr på min blogspot.com og vil i de kommende dage finpudse den lidt og så vil jeg bruge den (med hvid baggrund).

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv

Relaterede