Smartlog v3 » MonkeyClaus » Spild ikke jeres penge
Opret egen blog | Næste blog »

MonkeyClaus

Oplevelser i Kina

Spild ikke jeres penge

2. Nov 2007 01:19, Claus

Bare en venlig advarsel - spild ikke jeres penge på at købe en LOTTO til i morgen - i vinder alligevel ikke - for der er kun EN der får første premien (over 21 mill.) - og DET ER MIG - og jeg deler ikke med nogen som helst - DET ER MINE - så fingrene væk!

Og hvad vil jeg så bruge alle de dejlige penge som jeg vinder i morgen til. Tja - jeg har før her på siden omtalt Maldiverne og en olivenfarm i Toscana. Maldiverne går an, men den der olivenfarm i Toscana vil konen ikke gå med til. Hun vil ikke bo på landet. Hun kan ikke se al den dejlige mad, al den den dejlige vin, al den dejlige natur osv. Så jeg retter drømmen til denne gang - vi flytter sgu da bare ud i vores sommerhus og så køber jeg en aller helvedes stor stak bøger og så læser jeg bare - læser rigtig meget og går mange lange ture langs vesterhavet. Og så lige en tur til Maldiverne i ny og næ.

Hvad med arbejde tænker i så - nu da jeg ikke skal passe mine oliventræer - det har jeg ikke rigtigt overvejet - synes stadigt oliventræer lyder tillokkende. Men jeg laver nok mit eget lille inspektionsfirma som man så kan hyre til enkelt opgaver. Jeg vil så med bange anelser hver dag tjekke min e-mail - hvad nu hvis de var nogen der ville hyre mig - så må jeg jo ud og lave noget - kan være jeg skal lave et firma uden kontakt muligheder?!

Så husk - spild ikke jeres penge på LOTTO til i morgen - medmindre naturligvis at i vil drive MIN første premie i vejret - det er i da altid velkomne til.

Kommentarer

 1. Peter
  2. Nov 2007 07:59
  1

  Heldigvis spiller jeg aldrig lotto, så du får den gevinst i fred for mig. Til gengæld gad jeg godt have den olivenfarm i Toscana, og vil da overveje at løbe væk med dig, hvis du vandt millionerne :-)

  Min kone gider heller ikke bo på landet. Hun er sikker på at det er for ensomt. Jeg v ille ellers gerne, så det ender nok med et kompromis.

 2. Claus
  2. Nov 2007 09:22
  2

  Den olivenfarm - det lyder for godt til at være sandt ikke. Og vi kan ikke forregne vores hustruer i ikke at ville ud på landet. Her i Kina er man absolut ikke noget når man kommer fra landet - det er de laveste på rangstigen. Og desuden - kineserne er nu en gang vant til at der er folk omkring dem hele tiden og at der er larm. Alle ting som man ikke finder på landet. Kender det godt fra når vi er i sommerhus. Når der er gået et par dage skal vi lige ind i byen og blandes med de andre turister - hun kan ikke holde det ud ellers. Jeg vil hellere nyde roen, og hun nyder den også, men kun i små portioner.

Claus
En blog om mine oplevelser i Kina sammen med min hustru Jiao Jiao (kineser) og vores datter Sabrina (nov 2004). Det er en blog mest for familie og venner i Danmark, så de kan følge med i hvad vi laver herude - mest om Sabrina. Der er dog også beskrivelse af mine sammenstød med den kinesiske kultur og enkelte sure opstød

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Om os og meget andet

Arkiv

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Favorits. Make your own badge here.

Dalian - 7 timer foran DK


Vejret i Dalian lige nu

Vejret i Aabenraa lige nu

SmileyCentral.com

Tags

Arkiv